178 Prodaja Stanova U Novigradu Istra Besplatno

178 Prodaja Stanova U Novigradu Istra Besplatno. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri!

Moderni Luksuzni Stan Novigrad Istra Hrvatska 00202

Ovdje Moderni Luksuzni Stan Novigrad Istra Hrvatska 00202

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Veliki izbor nekretnina u istri!

Prodaja apartmana i stanova istra.

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Cijena na upit cijena (kn): (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Prodaja Stanova Novigrad

Nekretnine prvi red do mora. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Nekretnine prvi red do mora. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.

Prodaja Stanova Novigrad

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Cijena na upit cijena (kn): Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Novigrad Nekretnine

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Prodaja Mediterra

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu... Veliki izbor nekretnina u istri! Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Nekretnine prvi red do mora. Cijena na upit cijena (kn): Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Prodaja apartmana i stanova istra... Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Luksuzni Stan S Pogledom Na More U Novigradu Istra Hrvatska Stan Prodaja Novigrad 1313584

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Prodaja apartmana i stanova istra. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Prodaja apartmana i stanova istra.

Stanovi Novigrad Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

Prodaja apartmana i stanova istra. . Cijena na upit cijena (kn):

Novigrad Nekretnine

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Prodaja apartmana i stanova istra.. Nekretnine prvi red do mora.

Psovati Radijum Objasniti Top Stanovi Lift Novigrad Chetancabletronics Com

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn. Nekretnine prvi red do mora. Prodaja apartmana i stanova istra.. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.

Atraktivan Stan U Novigradu 600 M Od Mora 01936 Istria Futura

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Nekretnine prvi red do mora. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Praviti Razliku Vrecica Kiselost Trkaci Stanovi Southmanchestergymnastics Org

Cijena na upit cijena (kn): Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Prodaje Se Stan U Novigradu 00147 Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Veliki izbor nekretnina u istri! Prodaja apartmana i stanova istra. Nekretnine prvi red do mora. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

Ground Floor Apartment In Novigrad Istria 35888 Real Estates Istria Realestate Istra Com

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. . Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Stan Prodaja Novigrad Istarska Real Estate Istra Novigrad Rec Id 624114 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra 35888 Nekretnine Istra Realestate Istra Com

Prodaja apartmana i stanova istra.. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn): Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2... Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Stan U Novigradu 04148 Ren Nekretnine Novigrad Istra

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri!. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Rezidencijalno Naselje Na Moru U Novigradu 00038 Arx Primus Umag Istra

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled... Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Nekretnine prvi red do mora.. Prodaja apartmana i stanova istra.

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra Prodaja

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Veliki izbor nekretnina u istri!

Luksuzni Stan S Pogledom Na More U Novigradu Istra Hrvatska 00235

Nekretnine prvi red do mora... Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Prodaja apartmana i stanova istra. Cijena na upit cijena (kn): Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad... Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Agencija Za Prodaju Nekretnina Casa Vita Nekretnine

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stanovi Novigrad Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2... Cijena na upit cijena (kn):

Istra Moderan Stan U Novigradu S Liftom Stan Apartman

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.. . Nekretnine prvi red do mora.

Stan Na Prvom Katu U Novigradu Istra Stan Prodaja Novigrad 1418260

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.. .. Nekretnine prvi red do mora.

Stan U Modernom Resortu Na Odlicnoj Lokaciji U Novigradu Istra Prodaja

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Nekretnine prvi red do mora... Prodaja apartmana i stanova istra. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Prodaja Mediterra

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.. Cijena na upit cijena (kn):

Stan U Novigradu 00161 Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Prodaja apartmana i stanova istra. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Prodaja Stanova Istra Tractatio

Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Nekretnine prvi red do mora. Veliki izbor nekretnina u istri! Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Prodaja apartmana i stanova istra.

Stanovi Ren Nekretnine Novigrad Istra

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom... Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Prodaja apartmana i stanova istra. Nekretnine prvi red do mora. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Cijena na upit cijena (kn): Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom... Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Veliki izbor nekretnina u istri! Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Nekretnine prvi red do mora. Prodaja apartmana i stanova istra. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Stanovi Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

Nekretnine prvi red do mora. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Stan U Novigradu 01825 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Prodaja apartmana i stanova istra.. Cijena na upit cijena (kn): Nekretnine prvi red do mora. Prodaja apartmana i stanova istra. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu... (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Stan U Novigradu S Pogledom Na More Stan Apartman Povrsina 96m2

Nekretnine prvi red do mora... .. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min.

Stan Sa Krovnom Terasom U Novigradu Istra 10814 Tractatio

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Nekretnine prvi red do mora. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Stan U Novigradu 04036 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Cijena na upit cijena (kn): Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Veliki izbor nekretnina u istri! Nekretnine prvi red do mora. Prodaja apartmana i stanova istra. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min.

Istria Tinjan Traditional Istrian Villa House

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Cijena na upit cijena (kn): Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Stan U Novigradu 04148 Ren Nekretnine Novigrad Istra

(1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.

Condo Apartment For Sale Novigrad Croatia 300391030 27

Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Nekretnine prvi red do mora. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Luksuzni Stan S Pogledom Na More U Novigradu Istra Hrvatska 00235

Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Nekretnine prvi red do mora. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

NovoizgraÄ'eni Stan Na 2 Katu U Novigradu 01001 Min Agencija Za Nekretnine U Novigradu Istra

Prodaja apartmana i stanova istra. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra. Nekretnine prvi red do mora. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Prodaja Nekretnina Istra Universum Agencija Za Nekretnine Novigrad

Nekretnine prvi red do mora. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri! (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Veliki izbor nekretnina u istri!

Stan Na Prvom Katu U Novigradu Istra 35840 Nekretnine Istra Realestate Istra Com

Veliki izbor nekretnina u istri!. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Nekretnine prvi red do mora. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Cijena na upit cijena (kn): Veliki izbor nekretnina u istri!. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara.

Prodaje Se Apartman U Novigradu Istra Mareda

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Veliki izbor nekretnina u istri! Nekretnine prvi red do mora. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Stan U Novigradu 03769 Ren Nekretnine Novigrad Istra

Prodaja apartmana i stanova istra. Veliki izbor nekretnina u istri! Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Cijena na upit cijena (kn): Prodaja apartmana i stanova istra. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn

Stan U Novigradu Istra Prodaja

Veliki izbor nekretnina u istri!.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri!. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.

Prodaja Stanova Novigrad

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled.

Stanovi U Istri Real Estate Istra Agencija Prodaja Stanova Novigrad Istra

Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Veliki izbor nekretnina u istri! Cijena na upit cijena (kn):.. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Istra Stan U Novigradu Na Dugom Katu Od 111m2 Makic Immobilien

Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Nekretnine prvi red do mora. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled... Nekretnine prvi red do mora.

Stan U Novigradu Istra Hrvatska Stan Prodaja Novigrad 1467640

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Prodaja apartmana i stanova istra. Cijena na upit cijena (kn): (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Veliki izbor nekretnina u istri! Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Nekretnine prvi red do mora. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Prodaja apartmana i stanova istra.

Istra Stan U Novigradu Na Prvom Katu Od 97 M2 Makic Immobilien

Cijena na upit cijena (kn):. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Prodaja apartmana i stanova istra. Cijena na upit cijena (kn): Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Nekretnine prvi red do mora. Veliki izbor nekretnina u istri! Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Nekretnine prvi red do mora.

Prodaje Se Kuca U Novigradu Naselje Karpinjan 00111 Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom.. Nekretnine prvi red do mora.

Istra Lijep I Funkcionalan Stan U Novigradu Sa Vlastitim Dvoristem Makic Immobilien

Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Nekretnine prvi red do mora. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Cijena na upit cijena (kn): Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad.. Cijena na upit cijena (kn):

25 Best Real Estate Agent Near Vodnjan Facebook Last Updated May 2021

Prodaja apartmana i stanova istra.. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Nekretnine prvi red do mora. Veliki izbor nekretnina u istri! Prodaja apartmana i stanova istra. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Cijena na upit cijena (kn):.. Veliki izbor nekretnina u istri!

Condo Apartment For Sale Novigrad Croatia 300391030 27

Cijena na upit cijena (kn):.. Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Veliki izbor nekretnina u istri! Prodaja apartmana i stanova istra. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Cijena na upit cijena (kn): Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.. Prodaja apartmana i stanova istra.

Stan U Novigradu Open Space Raspored Istra Stan Prodaja Novigrad 1287880

Cijena na upit cijena (kn): Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Stan se nalazi na 2.katu stambene zgrade te je površine 55.63 m2. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Cijena na upit cijena (kn): Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad. Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Prodaja apartmana i stanova istra. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Istra Top Stan U Novigradu Makic Immobilien

Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. (1000m) od mora i od prekrasne uređene plaže, 5 min. Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Cijena na upit cijena (kn):.. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu.

Stan U Prizemlju U Novigradu Istra Prodaja

Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom... Novigrad, stan u centru s prekrasnim pogledom na more (00153) 330.000 € 2.475.000 kn Najbliža gradska središta umag, buje ili poreč, udaljena su od novigrada oko 15 kilometara, dok je granica sa slovenijom udaljena oko 25 kilometara. Cijena na upit cijena (kn): Stanovi u izgradnji novigrad, u centru grada, s pogledom na more, uz parkirno mjesto ili terasom. Novigrad je smješten na područje istarske županije, na zapadnoj obali istarskog poluotoka, a obuhvaća naselja kao što su antenal, bužinija, dajla, mareda i novigrad. Stan luksuzne nekretnine istra, prodajem stan, novigrad stan u novigradu ima ukupno 121,40 m2, nalazi se na drugom katu, faza gradnje, udaljen je 5 min. Istra, novigrad prodaje se moderan stan na 2.katu u novigradu. Prodaja apartmana i stanova istra. Sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, 2 spavaće sobe, kupaonice, lođe te krovne terase sa koje se pruža pogled. Apartmani pula, apartmani rovinj, apartmani poreč, apartmani umag, apartmani labin, apartmani fažana, apartmani novigrad.

Popular posts from this blog

Jysk Stolica Jaje Svježe

Ormar Iznad Veš Mašine

68+ Ikona Zoom